6街区加工パッケージ棟に亀和商店の加工場があります。We have the processing factory in Toyosu Fish Market at Process & Package Building.
こちらが見取り図です。Here is the sketch.
入口はシートシャッターで区切られています。Entrance is separated by sheet shutter.
シートシャッターを開けると前室が見えます。Open the sheet shutter, you can see the Preparation room.
ここまでターレーで魚の搬入ができます。Turret Truck can bring in very fresh fish from the whole sale area.
前室です。左の2つの扉は、加工前の魚を保管する冷蔵庫と冷凍庫です。This is Preparation room. Left 2 doors are chilled and frozen stock room.
奥の扉は加工室1です。Inside the back door is Preparation room.
加工室1です。左の機械は鱗取り機です。This is the Preparation room. The left machine is a scall remover.
ここで下処理をします。Fish are gilled & gutted here.
鱗、頭、内臓を取り除きます。
右奥の扉は加工室2です。Inside the right back door is the Filled & Portion cut room.
加工室2です。This is the Filled & Portion cut room.
魚を三枚おろし、骨抜き、切身にします。We can make fillet, pin born out, portion cut here.
真空パック、急速凍結も行います。And vacuum, liquid freeze.
開いた扉が製氷機、右隣が急速凍結機(凍眠・テクニカン社)、右端に真空包装機があります。Inside the left open door is ice‐maker, right of it is the liquid freezer and the vacuum machine.
加工室3です。This is the package room.
納品するトラックは、バースから加工品を積み込みます。Tracks load after processing fish to deliver Hotels and restaurants in Tokyo area.
ご注文お待ちしてます!We are waiting for your orders!