海外輸出向けの鮮魚加工 Fresh Fish processing for Overseas

海外の日本料理店向けに、鮮魚を豊洲市場の加工場で空輸直前に加工し輸出しています。

We process fresh fish at a processing plant in Toyosu Market when Just before exporting by air for overseas Japanese restaurants.

 

 

 

 

 

鯛(たい) Red sea-bream

 

 

 

 

 

鯵(あじ) Horse mackerel のどぐろ Blackthroat seaperch

金目鯛(きんめだい) Splendid alfonsino 小肌(こはだ) Dotted gizzard shad

 

 

 

 

 

縞鰺(しまあじ) White trevally 鯛(たい) Red sea-bream

平目(ひらめ) Bastard halibut 勘八(かんぱち) Greater amberjack

 

 

 

 

 

鰤(ぶり) Japanese amberjack

鰆(さわら) Japanese spanish mackerel

 

 

 

 

 

 

 

鯵 Horse mackerel

 

 

 

 

 

小肌 Dotted gizzard shad